View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0009242Multi Theft Auto : San AndreasMapspublic2016-05-16 21:37
ReportercodylewizAssigned Toccw 
PrioritynormalSeveritytweakReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Product Version1.5.2 
Target Version1.5.3Fixed in Version1.5.3 
Summary0009242: Lots of models with lods paired to them in one location causes alot of issues in general.
Description

This time I know that it's not something on my part, I've checked a lot of things, same thing was happening when I tried porting vice city and what not, when there are a lot of objects and lods or what not in one location it gets extremely buggy, lods load far to late "No matter what the distance is set to", they randomly reload while you're going over the object "Causing you to fall through" etc.

Steps To Reproduce

Put a lot of objects in one location, pair lods to them.

Try driving in that general area.

Additional Information

I've tried a lot of things for this, but this seams to always be present with the standard lod loading.

-- Any ways, old file I updated has all the stuff you need to reproduce it, just replace the client side lua file with the one I've uploaded.

-- Cords for city are --

-5620.7299804688,-6048.1923828125,639.00677490234

//Use script.lua I supplied and replace it in the other resource //

TagsNo tags attached.

Activities

ccw

2016-05-15 19:48

administrator   ~~0024687

What Lua editor do you use?

codylewiz

2016-05-15 21:21

viewer   ~~0024688

I'm just using notepad++

einheit-101

2016-05-15 21:58

reporter   ~~0024689

Last edited: 2016-05-15 21:59

View 2 revisions

You are creating ~"2300" objects + their LODs on a relatively small place, is that right?

codylewiz

2016-05-16 01:01

viewer   ~~0024690

Last edited: 2016-05-16 01:05

View 2 revisions

Entire island is around the size of 1/2 of SA, spread around the island is around 2400 or so, in the general area of the town there is around 200 objects loaded on the screen at once.

-- If this was another issue on my side, then I'll just go ahead and never post on this bug report thing again; been working on this thing for months without luck constantly running into things such as this. Getting hard to tell a bug from an issue in the code.

ccw

2016-05-16 05:24

administrator   ~~0024691

Fixed in https://github.com/multitheftauto/mtasa-blue/commit/8009d0a657126838202a1ed3f9fb33e8d117a91e

codylewiz

2016-05-16 21:37

viewer   ~~0024694

Whole lot better, I'll see about donating when I have the money to.

Issue History

Date Modified Username Field Change