View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0008975Multi Theft Auto : San AndreasServerpublic2015-08-03 12:06
Reportermega9Assigned Toccw 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
Status resolvedResolutionfixed 
Product Version 
Target Version1.5.1Fixed in Version1.5.1 
Summary0008975: Special detection(s) not working properly
Description

I am using a virtual machine (VMware) for a long time now and never had issues until 1.5. Basically when I try to connect to any server it disconnects me with a message "CHANGE".

The server does not have special detection #14 enabled, so it shouldn't be disconnecting me should it?

TagsNo tags attached.

Activities

ccw

2015-08-02 17:08

administrator   ~~0023783

What VMware product and version?
What is your serial?

W

2015-08-02 17:08

viewer   ~~0023784

Last edited: 2015-08-02 17:09

View 2 revisions

I'm also affected by this issue: http://i.imgur.com/YCPQ01T.png
97D12B8045FCF5C61CA3A50033AD0084
vmware player 7.1.2 build-2780323

mega9

2015-08-02 17:17

viewer   ~~0023785

vmware player 7.1.2 build-2780323
109D9A9422DC76A693FD35237455FBB2

ccw

2015-08-02 17:30

administrator   ~~0023786

Try again

W

2015-08-02 17:44

viewer   ~~0023787

Unfortunately, nothing changed, CD47 right after selecting a server to connect.

ccw

2015-08-02 19:26

administrator   ~~0023788

Restart MTA

W

2015-08-02 20:35

viewer   ~~0023789

Everything works fine :-).

mega9

2015-08-03 12:00

viewer   ~~0023790

Well done, thanks

Issue History

Date Modified Username Field Change